Termalica Falazóblokk

A TERMALICA HOMOK ÉS MÉSZ HASZNÁLATÁVAL KÉSZÜL, ILLÉKONY HAMU HOZZÁADÁSA NÉLKÜL, TOVÁBBÁ AZ ÉGETÉS ÉS A MAGAS HŐMÉRSÉKLETŰ FELDOLGOZÁS HIÁNYA BIZTOSÍTJA A LEHETŐ LEGALACSONYABB TERMÉSZETES RADIOAKTIVITÁSI MUTATÓK ELÉRÉSÉT AZ ÖSSZES FALKONSTRUKCIÓS ANYAGOK KÖZÖTT. 


Termékek

Egyrétegű fal

Kétrétegű és többrétegű falak

Válaszfalak

Teherhordó falak

Fal-, mennyezet- és tetőpanelek

Áthidalók és u- profilok

A TERMALICA ÉPÍTÉSI RENDSZERE

A TERMALICA KONSTRUKCIÓS RENDSZER AZ EGYRÉTEGŰ ÉS TÖBBRÉTEGŰ FALAK, MENNYEZETEK FELÁLLÍTÁSÁRA FELHASZNÁLT TERMÉKEK ÉS ELEMEK, VALAMINT IPARI TERÜLETEK FALAINAK ÉS TETŐINEK ÖSSZESZERELÉSÉRE TERJED KI.

 Termalica fix és optimalizált mérete: 249 mm magasságú, 599 mm hosszúságú és szélességük a tervezett felhasználástól függően változhat. A falak négyzetméterenkénti anyagszükséglete mindössze 6,67 db. A falszerelés egyszerűségét ergonómikus rögzítő fogantyúk és reteszelőcsuklók segítik, amelyek jelentősen csökkentik a falszerelési időt.

A Termalica a legszigorúbb TLMB méret precíziós osztály alapján készül, maximálisan +/- 1,5 mm megengedett eltérésekkel a hossz és a szélesség tekintetében, illetve +/- 1 mm a magasság tekintetében. A pontos méreteknek köszönhetően a tömböknek csak 1-3 mm vékony rétegű tapadó habarcs szükséges a vízszintes kötésekhez. A vékony réteg habarcs használata homogén és egyenletes falréteget biztosít, és nem csökkenti a hőszigetelő tulajdonságokat. A függőleges összekötő elemek nem igényelnek habarcsot a nút és a féder rögzítésének köszönhetően.

A tömbök könnyen vághatók méretre, fűrészelve, csiszolva, melynek köszönhetően bármikor egyedi kivitelezést hajthat végre otthona építése, korszerűsítése vagy felújítása során.